KUNDCASE

Framgångsrik Resa mellan E-handeln Customhoj och Redovisningsbyrån UNITLY

I den pulserande världen av e-handel, där konkurrensen är stenhård, har Customhoj.se lyckats skapa en oas för motorcykelentusiaster runt om i EU. Men bakom denna framgångssaga finns en lika imponerande berättelse – samarbetet med den digitala redovisningsbyrån UNITLY.

Från allra första början har Kenan och hans team på UNITLY visat enastående expertis och engagemang inom redovisning och ekonomistyrning. De har inte bara varit en redovisningsbyrå för Customhoj; de har snarare varit en strategisk partner som har följt oss genom varje steg av vår ekonomiska resa.

”Att samarbeta med Kenan har varit som att hitta den sista pusselbiten”, säger Adam, VD och grundare av Customhoj. ”Hans förmåga att förstå våra unika behov och skräddarsy lösningar har varit helt enastående.”

Men det är inte bara den professionella expertisen som gör samarbetet med UNITLY så värdefullt. Det är också den personliga touchen och det uppriktiga intresset för Customhojs framgång som gör att vi känner oss som en del av en större familj.

En ekonomipartner som hjälper dig hela vägen.

Att navigera som företagare kan vara utmanande när din verksamhet växer. Vid expansionen av ett mindre företag krävs resurser för att hantera nya uppgifter och utmaningar.

Vi är här för att hjälpa dig att behålla ditt fokus genom att erbjuda strategier och handlingsplaner som kommer att guida ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du inte bara redovisningstjänster; du får en dedikerad affärspartner som hjälper dig att utveckla din verksamhet.

"Kenan har en fantastisk förmåga att göra det komplicerade enkelt, vilket har underlättat vår tillväxt", fortsätter Adam. "Och låt oss inte glömma hans kontinuerliga engagemang i ärenden som för oss kan vara mycket komplicerade. Kenan är en utmärkt pedagog och finns alltid bara ett samtal bort."

Så, när du betraktar Customhojs blomstrande verksamhet, kom ihåg att bakom varje framgångsrikt företag finns en digital redovisningsbyrå som UNITLY, som arbetar tillsammans med dem för att göra drömmar till verklighet.

"Vi kunde inte ha bett om en bättre partner än Kenan och UNITLY," avslutar Adam med ett leende. "Tillsammans har vi skapat något riktigt speciellt, och vi ser fram emot många fler år av framgång tillsammans."

Därför ska du välja oss.

Lättillgängligt

Tillgång till engagerade experter.

Smidigt

Digitala verktyg som frigör din tid.

Personligt

Få hjälp av en dedikerad ekonom.