AVDRAG

Vi vet vad som är avdragsgillt.

Som småföretagare är det inte enkelt att ha koll på alla krångliga regler kring avdrag och avskrivningar. Reglerna förändras kontinuerligt och det gör det inte lättare. Vi ser till att alltid hålla oss uppdaterade så att vi kan hjälpa dig bedöma och identifiera vilka övergripande kostnader och tillgångar som du har i din verksamhet och hur avdrag ska hanteras på bästa möjliga sätt.

avdragsgillt

Vi tar ett helhetsansvar över din redovisning så att du kan fokusera på din verksamhet.

Avdragsgilla kostnader sänker bolagets skattekostnad. Därför är det viktigt att se till att det blir rätt när du köper in tillgångar eller gör kostnadsavdrag i ditt bolag.  Vi hjälper dig bland annat med avskrivningar av inventarier, fordon eller byggnader. Vi reder även ut vilka regler som gäller för din specifika verksamhet.

Vad vi erbjuder.

Vad vi bistår dig med.

 

Avdrag

Som företagare har du rätt att göra kostnadsavdrag för inköp av saker och andra utgifter som är nödvändiga för att du ska kunna tjäna pengar i din verksamhet. Du får däremot aldrig dra av för privata levnadskostnader.  Vi hjälper dig göra rätt avdrag.

Växa stöd

Du som enmansföretagare kan få en tillfällig sänkning av arbetsgivaravgifterna när du anställer din första medarbetare. Reglerna innebär att ditt företag enbart ska betala ålderspensionsavgift (10,21 procent) på ersättning upp till 25 000 kr per kalendermånad.

Därför ska du välja oss.

Professionellt

Få tillgång till engagerade experter.

Smidigt

Med hjälp av digitala verktyg frigörs din tid.

Personligt

Varje kund har en dedikerad rådgivare.

Hur kan vi hjälpa dig?